Рідкий засіб для прання

З ефективним видаленням плям однаково добре впорається як і порошок, так і рідкий засіб для прання. Часто схожі за складом, вони відрізняються консистенцією. Рідкі пральні засоби часто виявляються особливо ефективними при видаленні жирних плям, завдяки їх водорозчинності. А порошкові засоби відзначаються відмінною здатністю виводити складні забруднення. Основне питання в тому який засіб краще підійде саме для вашого одягу та пральної машинки?
Рідкий засіб для прання

Вплив температури води на вибір

Звична температура води для прання – важливий фактор при виборі засобу. Рідкі продукти однаково добре розчиняються як в холодній, так і в гарячій воді. Тоді як деякі порошки, мають з цим проблеми, розчиняючись не повністю, особливо при низьких обертах. Це варто враховувати, адже здебільшого одяг рекомендується прати при низьких температурах, щоб запобігти усадці чи вимивання барвників. Перучи з порошком доведеться запускати ще один цикл, щоб позбавитися нерозчинених гранул. Що додасть додаткових витрат води та електроенергії до щомісячної платіжки.

Справність пральної машини

Ще одним недоліком порошків – є їхня здатність збиватися в грудки і налипати на деталі пральної машини. Залишаючись на поверхні довгий час, вони висихають, залишаючи сліди схожі на накип. Поступово це призводить до засмічення зливної системи, якщо проблему не вирішувати. 
Рідкі засоби теж залишають сліди на деталях, але в значно меншій кількості. В цьому випадку засіб впливає на те, наскільки часто необхідно проводити очищення пральної машини, що продовжить її строк експлуатації.

Для кого підходить рідкий засіб для прання?

Через свою рідку форму засіб легко розчиняється в воді, і його залишки так само легко вимиваються під час стандартного циклу ополіскування. Тому засіб якнайкраще підходить для власників чутливої шкіри і схильної до алергічних реакцій.
Також рідкі засоби для прання – найзручніші для видалення точкових забруднень. Нанісши безпосередньо на тканину, рідина краще проникає всередину волокон тканини, знищуючи пляму. Відділи побутової хімії переповнені засобами різних брендів. Але незважаючи на це, все ще складно обрати найкращий рідкий засіб для прання, що підходить для ваших потреб.

При виробництві засобу для прання GlobeClean, ми намагалися створити продукт, що підійде до кожного прання. Його формула діє настільки ефективно, що не залишає слідів, при цьому активно доглядає за вашим одягом під час його очищення. 

Чому варто придбати рідкий засіб для прання GlobeClean?

  • Замивання забруднень: Дякуючи своїй рідкій консистенції, GlobeClean може бути нанесений безпосередньо на пляму, що забезпечує глибоке проникнення в волокна тканини і ефективне виведення забруднень.
  • Екологічний склад: формула містить біорозкладні компоненти без агресивних хімікатів, завдяки чому дбає не лише про стан вашого одягу, але і забезпечує безпеку для водних екосистем після використання.
  • Повне розчинення в воді: GlobeClean розроблений таким чином, що він повністю розчиняється в воді, незалежно від температури. Це запобігає залишкам засобу на одязі, які можуть викликати подразнення шкіри.
  • Добре розчиняється: унікальна формула гелю GlobeClean забезпечує рівномірне розподілення засобу в пранні.
  • Ефективність при різних температурах: рідкий засіб для прання GlobeClean має здатність ефективно очищати одяг при будь-якій температурі води, що забезпечує економію електроенергії.
  • Збереження кольору  та структури тканини: Засіб не тільки делікатно очищує ваш одяг, але й допомагає зберегти яскравість кольорів та структуру тканини, завдяки ніжній формулі.
  • Зручність пакування: рідкий засіб для прання GlobeClean поставляється в пляшці, яку легко зберігати та транспортувати. До того ж представлений економний формат фасування – 5 літрів, дозволить використовувати засіб довше і підійде для великих родин. 

Вибір GlobeClean – це не просто вибір прального засобу, а вибір здоров’я для вашої шкіри, якості для вашого одягу та сталості для навколишнього середовища.

Leave a comment