Засіб для чищення склокерамічної плити

В кожному домі, де є сучасна електрична плита, приховується і таємниця її ідеального вигляду. А секрет господині – вдало підібраний засіб для чищення склокерамічної плити. Саме він допомагає відмити найскладніші забруднення, щоб побачити таке бажане відображення з поверхні. 

Розповімо як цього досягти без зайвих зусиль та витрат, і перетворити процес догляду за плитою на просте та швидке заняття.

Які плити мають склокерамічне покриття?

Електричні плити

Як і традиційні електричні плити з чавунними конфорками, ці моделі живляться від електрики, передаючи тепло від нагрітої поверхні до посуду. Але сучасні моделі мають приховані за склом нагрівальні елементи. Поверхня лише на перший погляд здається крихкою, але на неї можна сміливо ставити повні каструлі та металеві сковорідки. Адже варильна поверхня, виготовлена з міцного матеріалу, виготовленого з суміші скла і кераміки. Але попри це, все одно вона має правила догляду, яких варто дотримуватись для збереження зовнішнього вигляду.

Індукційні плити

Хоча індукційна плита може бути схожа на електричну, вона має інший принцип роботи. Процес відбувається за допомогою індуктивних котушок, які використовують електромагнітну енергію для нагрівання посуду з їжею. Тому на відміну від електричних плит, для яких можна використовувати будь-який тип посуду. Індукційні поверхні вимагають використання спеціального посуду, з магнітною основою.

Попри різницю в нагрівальних елементах, ці плити мають однаковий тип поверхонь виготовлений з кераміки і скла, тому і догляд має бути однаковим. Вони мають гладку поверхню, яка не лише легко миється, але й виглядає стильно в кухонному інтер’єрі. Склокераміка має схильність для утворення розводів і потенційних подряпин від абразивних речовин. Запобігти цьому може регулярне прибирання, що допоможе уникнути стійких залишків пригорілої їжі. Їх вдасться прибрати лише застосувавши спеціальний засіб для чищення склокерамічної плити.

Поради: як зберегти склокерамічну поверхню в ідеальному стані надовго

Зберегти гладкість та блиск поверхні допоможуть кілька простих, але важливих правил, яких варто дотримуватись у щоденному догляді:

  • Дотримуйтесь інструкцій виробника, щодо рекомендованих засобів для чищення.
  • З міркувань безпеки очищайте скляну поверхню, коли вона охолоне.
  • Не використовуйте для миття жорстких щіток або металевих губок – вони можуть подряпати скляну поверхню.
  • Варто з обережністю використовувати лезо або шкребки для видалення стійких плям, якщо це не рекомендовано в інструкціях виробника.

Також не варто нехтувати щоденним прибиранням та доглядом. Рекомендується протирати скляну плиту губкою з мильним розчином, засобом для миття посуду чи спеціальним засобом після кожного використання, оскільки бризки, плями та плями будуть «запікатися» на поверхні плити. Цей тип бризок і плям стає все складніше очищати з часом. 

Засіб для чищення склокерамічної плити GlobeClean – для складних рішень

Якщо мити плиту щодня неможливо або якщо ви помітили, що стійкі плями від їжі не відходять, ви можете обрати засіб для чищення склокерамічної плити з лінійки GlobeClean, щоб очистити їх. Розроблені мультифункціональними відрізняються не тільки високою ефективністю у боротьбі з жирними та стійкими плямами, але й своєю екологічністю. Ось декілька рекомендацій і особливостей засобу миючого для плит та духовок GlobeClean Антижир:

  • Екологічність – у складі засобу лише безпечні для навколишнього середовища та людини компоненти.
  • Інтенсивна дія: незважаючи на свою екологічну формулу, Антижир ефективно видаляє навіть найстійкіші плями і забруднення з поверхні плити.
  • Безпека – попри дієвість, формула безпечна для поверхонь і не залишає розводів чи плям.
  • Щоденне використання – можливість використовуватися регулярно без шкоди для плити.
  • Легкість використання: засіб легко наноситься і швидко змивається, що робить процес чищення легшим.
  • Збереження естетики – підтримання ідеального зовнішнього вигляду вашої плити та кухні.

Склокерамічні плити – це інвестиція в комфорт і стиль вашої кухні, яка здатна радувати вас роками. Допомогти в цьому зможе регулярне чищення склокерамічної варильної поверхні, що збереже її чистоту та блиск. При цьому догляд за цією примхливою поверхнею може бути легким, якщо використовувати дієві засоби.

Обравши відповідний продукт для їх догляду, такий як засіб для чищення склокерамічної плити GlobeClean, ви зможете насолоджуватися їхньою естетикою та функціональністю протягом багатьох років.

Leave a comment