Засіб для чищення духовок

Цю проблему легко ігнорувати – варто просто зачинити дверцята, і на перший час, жир, згорілі залишки їжі в духовці перестануть існувати. Та згодом їх присутність стане більш помітною, і тоді повернути чистоту зможе лише перевірений засіб для чищення духовок. Без нього не обійтися коли доводиться мати справу з застарілими забрудненнями.

Як часто потрібно мити духовку?

Духовка займає центральне місце на багатьох кухнях, тому регулярний догляд важливий. Однак як часто мити духовку, не можна дати однозначної відповіді, періодичність в першу чергу залежить від частоти використання духовки і наскільки сильно вона забруднюється.

Регулярне очищення дозволяє позбутися накопичення жиру та підгорілих залишків їжі. Базове очищення рекомендується проводити раз на тиждень або ж хоча б раз на місяць, залежно від частоти використання. Також варто оглядати поверхні після приготування, і за наявності плям швидко видаляти їх м’якою губкою з мильною водою. В окремих випадках доводиться проводити глибоке очищення використовуючи засіб для чищення духовок, для підтримки їх ідеального стану та продовження терміну експлуатації.

Засіб для чищення духовок – як обрати найкращий?

Готуючи з любов’ю для близьких, варто підбирати не тільки якісні і інгредієнти для страв, а й безпечні миючі засоби, для плит та духовок. Правильний підхід до прибирання включає не тільки виконання правильної послідовності дій, але й обрання відповідного засобу для чищення духовок. Ось кілька корисних порад, для забезпечення максимальної чистоти і безпеки:

Зверніть увагу на етикетки

Не всі миючі засоби підходять для миття духовок та грилів. Вони працюють при високих температурах. до того ж мають прямий контакт з їжею – тому варто обирати спеціальні засоби для чищення і видалення жиру. Також при виборі слід враховувати матеріал духовки. Певні засоби можуть бути занадто агресивними для деяких поверхонь. Наприклад, духовка з алюмінію потребує більш ніжного засобу, ніж духовка з емальованої сталі.

Також перед застосуванням будь-якого засобу для миття духовки, уважно прочитайте інструкцію виробника. Дотримуйтесь рекомендацій щодо дозування та застосування, щоб забезпечити максимальну ефективність та безпеку.

Натуральні засоби – не завжди найкращий вибір

Домашні засоби для чищення духовок – багатьма сприймаються як безпечна альтернатива хімії. Але дієвість цих засобів викликає питання, тому щоб досягти чистоти, процедури доведеться повторювати багато разів, аби позбутися плям. Це витрати вашого часу та зусиль, які не завжди приносять очікувані результати. До того ж вдихання випарів оцту тривалий час, не найкращим чином відображається на вашому здоров’ї.

Тестуйте перед використанням

Перед тим, як застосовувати новий засіб для чищення духовок, варто протестувати його на непомітному місці, щоб переконатися, що він не пошкодить поверхню або не залишить слідів. Це універсальне правило що стосується всіх брендів та поверхонь. Адже неможливо передбачити як концентрація активних сполук подіє на тій чи іншій поверхні.

Як правильно очистити духовку?

Помітивши застарілий жир, багатьом так і хочеться металеву губку і відшкрябати забруднення. Але не варто ризикувати покриттям духовки і власним часом, засіб для чищення духовок GlobeClean Антижир зробить все за вас. Просто дотримуйтесь нашої 5-крокової інструкції, і через п’ять хвилин (плюс час на замочування) ви знову отримаєте блискучу поверхню, готову до роботи.

Послідовність дій для миття духовки з GlobeClean Антижир:

  •  Вимкніть духовку та дайте їй охолонути перед початком миття.
  •  Видаліть рештки їжі та великі забруднення з духовки, використовуючи щітку або губку.
  •  Нанесіть засіб на внутрішні поверхні духовки та грильових решіток та залиште його на 5-30 хвилин для розчинення жиру.
  •  Змочіть ганчірку або губку в теплій воді та ретельно протріть поверхні духовки, щоб видалити жир та забруднення.
  •  Після протирання, протріть поверхні духовки чистою ганчіркою або губкою, щоб забезпечити видалення залишків засобу для миття.

В чому перевага засобу для чищення духовок GlobeClean Антижир?

Основна перевага GlobeClean Антижир – його потужна формула, яка миттєво розбирається з найскладнішими жирними забрудненнями. Цей засіб без проблем впорається навіть з застарілим брудом на кухонних плитах, духовках, витяжках, посуді, грилях та інших поверхнях, залишаючи їх блискучими.

Засіб для чищення духовок GlobeClean Антижир підходить для миття різних поверхонь, таких як нержавіюча сталь, скло, пластик, фарбовані поверхні та інші. Вам лише потрібно нанести його на забруднену поверхню, дати засобу декілька хвилин для розчинення жиру, а потім легко протерти чистою ганчіркою або губкою. Не потрібно витрачати час та марні зусилля. Завдяки всім цим перевагам, GlobeClean Антижир стає надійним помічником у боротьбі з жиром і забрудненнями на різних поверхнях.

Leave a comment