Як відмити ванну

 Як відмити ванну кімнату до блиску за допомогою GlobeClean

Ванна кімната, без сумніву, є одним з найважливіших місць у будинку, оскільки саме тут ми проводимо час для догляду за собою. Відтак, важливо підтримувати чистоту та гігієну у цьому приміщенні, щоб запобігти розвитку мікроорганізмів. Підтримання чистоти у ванній кімнаті передбачає регулярне прибирання, включаючи миття кахельної підлоги та стін і сантехніки. Зокрема, потрібно дбайливо очищувати крани, умивальник, ванну, душову кабіну та унітаз, використовуючи спеціальні засоби для ванних кімнат.

Компанія GlobeClean розробила засіб для миття ванної кімнат, який допомагає швидко та ефективно усувати бруд, вапно, наліт, грибок та бактерії. Також надає блиск на всіх поверхнях. Завдяки своїй формулі засіб гарантує глибоке очищення, використовуючи м’які компоненти .Засіб GlobeClean безпечний для використання на різних поверхнях ванної кімнати, включаючи кераміку, акрил, та інші матеріали. Ми піклуємося про наших клієнтів тому Засіб GlobeClean абсолютно безпечний для здоров’я людини, оскільки в його складі відсутні будь-які шкідливі компоненти. Засіб GlobeClean розроблений з унікальною технологією, чим частіше Ви користуєтеся, тим більшим є захист і поверхні довше залишаються чистими 

Спосіб застосування. Як відмити ванну, крани, умивальник та інше.

  1. Нанесіть достатню кількість засобу GlobeClean на поверхню або на м’яку губку; Під час миття використовуйте будь-ласка рукавички. 
  2. Ретельно розподіліть засіб по поверхні, зосереджуючись на особливо забруднених ділянках.
  3. Залиште засіб на поверхні на 1-5 хвилин для максимальної ефективності.
  4. Протріть поверхню м’якою губкою або тряпкою, рухаючись круговими рухами.
  5. Змийте засіб водою, переконавшись, що на поверхні не залишилося слідів засобу.
  6. Витріть поверхню сухою губкою для додаткового блиску. 

Компанія GlobeClean прагне створювати продукти, які задовольнять потреби наших клієнтів   Ми самостійно розробили і виготовили продукцію для миття ванної кімнати, яка стане  ефективним і безпечним засобом для миття Вашої ванної кімнати, і буде допомагати підтримувати чистоту та гігієну у цій важливій зоні вашого дому. Ми не лише звертаємо увагу на наших клієнтів, але також приділяємо увагу довкіллю, тому наш продукт є екологічно безпечним та відповідає найсучаснішим європейським стандартам якості. GlobeClean несе чистоту, затишок і красу у ваш дім!

 

Leave a comment