Чиста побутова техніка для кухні за допомогою GlobeClean

Чи бувало у вас, що після приготування сніданку, обіду чи вечері, у вас не має бажання прибирати плиту, духовку чи мікрохвильовку? Адже щоб їх привести в ідеальний вигляд доводиться витрачати багато часу і сил. Звичайні засоби не завжди справляються з складними забрудненнями, а постійне тертя металевою губкою може пошкодити поверхню вашого обладнання.
Компанія GlobeClean розробила засіб для миття побутової кухонної техніки з функцією антижир. Він ідеально справляється жиром, пригорілім або засохлим брудом, застарілим жиром, складними забруднення. Тепер не потрібно дряпати плиту металевою губкою або витрачати багато сил та часу на миття мікрохвильовки або духової шафи. Все, що Вам потрібно для кристальної чистоти Вашої кухні – це виконати декілька нескладних дій.

Як почистити плиту за допомогою засобу від GlobeClean?

Будьте обережні! Під час миття використовуйте, будь ласка, гумові рукавички.
Нанесіть засіб для чищення Globe Clean на забруднену поверхню. Тонкого шару буде достатньо.
Зачекайте 2- 5 хвилин при не значних забрудненнях, до 20 хв при сильних або застраліх забрудненнях.
Легко протріть вологою губкою плиту збираючи залишки забруднень.Не прикладаючи жодних зусиль, сліду за губкою не залишається.
Для більшого блиску, протріть поверхню сухою губкою
Тепер ваша плита ідеально чиста!

Як відмити гриль та решітки для грилю за допомогою засобу від GlobeClean

Гриль

Видалити залишки їжі з грилю щіткою.
Збризкайте поверхню грилю засобом від GlobeClean.
Зачекайте 2- 5 хвилин при не значних забрудненнях, до 20 хв при сильних або застраліх забрудненнях.
Протріть гриль вологою губкою з чистящим засобом і залиште до повного висихання
Жирозбірник також можна очистити миючим засобом від GlobeClean, для цього нанесіть його у відсік для жиру зачекайте 5-10 хв, після чого протріть жирозбірник.
Ваш гриль ідеально чистий!

Решітка для грилю:

Повторіть процедуру як у описі вище. І Ваша решітка для грилю сає як нова.

Компанія GlobeCean самостійно розробила і виготовила продукцію для миття побутової кухонної техніки. Засіб многофункціональний і концентрований тому його вистачить, щоб приводити кухню в ідеальний вигляд на довгий час. Ми піклуємося, не тільки про наших покупців, але і про навколишнє середовище, тому продукт екологічно чистий, який відповідає сучасним європейським стандартам якості. GlobeClean несе чистоту, затишок і красу у ваш дім!

Leave a comment